Porch – De veranda is een geweldige plek om het hele jaar door te genieten van de schoonheid van de natuur om je heen. Een veranda wordt meestal gedefinieerd als elke ingesloten structuur die wordt gebruikt voor het zitten of rusten. Porch-huizen kunnen een waarde toevoegen aan uw huis en extra woonruimte. Als u geïnteresseerd bent in veranda’s voor uw huis, wilt u misschien kijken naar het bouwen van een landelijke veranda, een moderne veranda of een land veranda. De mogelijkheden met veranda’s zijn echt eindeloos.

Veranda plaatsen

Er zijn verschillende moderne stijlen voor veranda’s die vandaag beschikbaar zijn. Als je een beperkte ruimte hebt en graag wat karakter wilt toevoegen aan je veranda of gewoon van het uiterlijk van een rustieke houten veranda houdt, zijn er verschillende geweldige leuningen en ontwerpen die er kunnen worden opgenomen in je veranda-ontwerp. Een populaire stijl van leuningen die gemakkelijk te bouwen is, is het ontwerp van de spoorwegrailing. Deze specifieke stijl bestaat uit open uiteinden die verbinding maken met leuningen die langs de muren van een veranda lopen.

Nog een geweldige manier om je veranda te laten voelen als een hut in het bos is om natuurlijk wildlife en plantenleven aan te voegen. Je kunt bomen en bloemen op een prachtige manieren opnemen om een natuurlijk effect te creëren dat je veranda meer als een echt huis voelt. Een optie is om een houten schommelstoel op te bouwen op je veranda die grote pluche gevoerde kussens en mogelijk wat touw voor je voeten om op te rusten.

Leuningen en open ruimtes zijn geweldig, maar als je algehele look te casual is, wil je misschien proberen een meer formeel type veranda-ontwerp op te nemen. Het uiterlijk van een formele veranda wordt meestal gemaakt met brede open ruimtes en kolomachtige kolommen rond de structuur. Dit soort structuren maken grote gebieden om gasten te vermaken of gewoon te ontspannen bij het vuur.

Houd bij het bekijken van verschillende soorten veranda-ontwerpen in de gaten voor interessante en unieke elementen. Porch-ontwerpen kunnen veel verschillende soorten dakontwerpen en het algemene uiterlijk van uw huis omvatten. Als u een buitenlevende ruimte maakt, wilt u misschien een modern metalen dak opnemen dat over uw veranda overspant. Als u een veranda aan de voorzijde hebt die verbinding maakt met de achtertuin, kunt u een trellis of gazebo toevoegen aan de structuur voor extra flair. Wat uw definitieve ontwerpkeuze ook is, uw veranda kan worden omgevormd tot een mooie en comfortabele plek om tijd door te brengen.

Extra details toevoegen aan uw veranda geeft u de mogelijkheid om een prachtig tweede verhaal te creëren dat uitkijkt op uw tuin. U kunt een reling of trellis bouwen die zich uitstrekt van uw veranda om uw tweede verhaal veranda te definiëren. Deze reling kan worden ingericht met handgeweven tapijten om uw veranda de toegevoegde flair van elegantie en comfort te geven. Of u nu stenen voor uw ingang kiest of een meer rustieke entree met stenen pilaren maakt, een veranda voegt warmte en karakter toe aan uw hele woning.

 

Van der Bauwhede: Jouw veranda tot in de perfectie. Voor een veranda in Brussel moet je bij Van Der Bauwhede zijn.
Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

Roterijstraat 107
8790 Waregem
T +32 56 60 15 32
info@vanderbauwhede.be